DIENSTEN

Video

Video’s zijn een geweldige manier om een bedrijf, dienst of boodschap over te brengen. In deze tijd van snelle media is het harder vechten dan ooit om de aandacht van mensen. 

Wil jij je bedrijf in de spotlight zetten? Heb je een tof verhaal om te vertellen? Wij maken samen met jou een bedrijfsvideo die uitstraalt wat jouw bedrijf is en doet!

Een mooie dag voor de boeg? Een trouwvideo is heel speciaal. Foto’s leggen je dag al heel mooi vast, maar met video houdt je het nóg meer in leven! Samen maken wij van jouw dag iets om eindeloos van te kunnen genieten.

Sommige dingen zijn beter uit te leggen in beeld. Met een goede instructievideo kun je de meest ingewikkelde dingen op een simpele manier uitleggen. Eventueel in combinatie met animatie!

Wil jij een nieuwe medewerker op een vlotte, duidelijke en leuke manier bereiken? Wervingsvideo’s helpen om beter gezien te worden. Bovendien krijgt je toekomstige medewerker al een veel beter beeld van de functie, het bedrijf en de mensen met ze samen gaan werken.

Tijd om iets belangrijks of nieuws in de spotlight te zetten? Met een promovideo trek je precies de juiste aandacht!

Oneindig genieten van dat geweldige evenement? Dat kan! Met een evenementenregistratie laat je je bezoekers nog even nagenieten en kun je toekomstige bezoekers enthousiast maken voor je volgende evenement!

Meet een krachtige boodschap bereik je het meeste. Een goede commercial wordt dan ook bepaald door de boodschap. Samen creëren we een video die 100% aansluit bij jullie wensen en die een krachtig bereik heeft.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, toch?
Met fotografie leg je de meest mooie momenten vast!

Bedrijfsfoto’s kunnen goed gebruikt worden voor je nieuwe website, voor social media of andere doeleinden. Samen kiezen wij de beste opties en vatten  

Oneindig genieten van dat geweldige evenement? Dat kan! Met een evenementenregistratie laat je je bezoekers nog even nagenieten en kun je toekomstige bezoekers enthousiast maken voor je volgende evenement!

Film

Met veel liefde produceren wij films uit eigen initiatief of in samenwerking met andere filmliefhebbers.

Hulp nodig bij het maken van een korte film? Je kan bij ons terecht voor o.a. productie, regie, camera en editing!


Zelf maken wij ook graag tijd vrij om onze eigen producties te starten en onze eigen verhalen te vertellen.

Ook voor lange speelfilms kun je bij ons terecht! We praten graag samen eens over je idee en wat we voor je kunnen betekenen.

Wij vinden het belangrijk om ongehoorde verhalen te vertellen, en documentaires zijn daar een geweldig medium voor. Heb jij een interessant, mooi of ontroerend onderwerp wat je graag meer aandacht zou willen geven? Met een korte docu kan je kort en krachtig mensen informeren, overtuigen of activeren!

Ook voor langere documentaires staan wij open! Samen kijken we graag naar wat de beste manier is om jouw verhaal te vertellen.

Marketing & Communicatie

Wij bieden advies en hulp bij het creëren van marketing en communicatie.

Wil je graag meer aandacht voor je bedrijf? Maar weet je net precies hoe? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we met een plan kunnen komen om bijvoorbeeld meer leads te genereren, meer bezoekers naar je site te krijgen of andere problemen waar je tegen aanloopt op te lossen.